top of page
ORGANISATIE- EN EVENEMENTENBUREAUS,
ZAKELIJKE INFO
MAÎTRE AMADEUS
HET MOZART MUZIEK DINER

MAÎTRE AMADEUS

Het Mozart Muziek Diner

Mozart is helemaal klaar met componeren. De beste composities komen wat hem betreft tegenwoordig uit de keuken en de mooiste tonen zitten in een goed glas wijn. 

Daarom is hij zich gaan toeleggen op zijn nieuwe passie: gastronomie en gastvrijheid. 

 

Onder klanken van z’n eigen muziek verrijkt Maître Amadeus zingend de culinaire gangen. Waarin hij vooral duidelijk maakt dat alleen het beste van het beste goed genoeg is voor zijn gasten. 

Maître Amadeus, Het Mozart Muziek Diner, is uitermate onderhoudend, chic en informatief. 

Amadeus en de zijnen serveren de heerlijkste lunches, brunches en diners, die gepaard gaan met de meest exquise wijnen. Alleen het beste van het beste en aan niets mag het de gasten ontbreken. 

 

ZAKELIJKE INFORMATIE

 

Maître Amadeus, het Mozart Muziek Diner, is een compleet avondvullend diner intermezzo pakket. Van het welkom heten van de gasten na binnenkomst, tot het besluiten van de avond na de laatste gang, Maître Amadeus leidt de hele avond. 

Amuse, voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht, de Maître introduceert elke gang met elegantie, passie, liefde en aandacht. Terecht, want dat verdienen de gerechten en wijnen die onder zijn hoede geserveerd en geschonken worden. Deze zijn alle van excellente kwaliteit. En dat geldt ook voor de service waarmee de Maître en zijn staf de gasten tegemoet treden.

 

Alhoewel Maître Amadeus een volledig pakket aan intermezzi biedt, geeft het alle ruimte voor gastoptredens van anderen. De Maître introduceert graag een bijzondere gast of optreden tijdens zijn diners. Hij heeft immers maar één wens en dat is, dat zijn gasten een excellent diner met memorabele momenten zullen beleven. 

 

Diner kenmerken:

 

Bij het Mozart Muziek Diner draait het om raffinement. Het geluidsvolume blijft aangenaam, zowel tijdens de intermezzi als tijdens de gangen. 

Tijdens de gangen kunnen gasten gewoon prettig en gezellig met elkaar praten. 

De Maître zingt zijn intermezzi onder begeleiding van orkestraties,  ingespeeld door een heus groot klassiek symfonie orkest. Hierdoor komt de pracht van Mozarts muziek nog meer tot leven. 

(Licht) klassieke muziek voert ook tijdens de gangen de boventoon, en met name natuurlijk de muziek van Mozart. 

 

Misschien ten overvloede: ook een luxe lunch, brunch of wijnproeverij laten zich door Maître Amadeus met veel liefde leiden. 

Vooraf overleggen we graag met u om de gerechten keuze en het wijnmenu af te stemmen met de muzikale intermezzi. 

Omdat Maître Amadeus telkens opnieuw het belang van kwaliteit benadrukt, zijn vanzelfsprekend vooral die restaurants, cateraars en locaties die dit zelf ook hoog in het vaandel hebben, het culinaire werkterrein van de Maître.

 

Zijn er elementen binnen uw culinaire organisatie die u graag benadrukt of onder de aandacht wil hebben, de Maître maakt er graag een aandachtspunt van tijdens zijn presentaties. En hebt u een kok van naam of één die extra aandacht verdient, de Maître zet hem of haar graag in ‘t zonnetje.

Ruimte/locatie: Omdat het visuele aspect een belangrijke rol speelt, vraagt de diner voorstelling om één grote(re) ruimte, zodat de Maître altijd voor iedereen in het zicht is.

 

Geluid: Zoals de kwaliteit van het eten en de wijnen onberispelijk dienen te zijn, geldt dit ook voor de kwaliteit van het geluid. Elke locatie dient te klinken als het Concertgebouw zelf.

Voor kleinere gelegenheden kunnen wij zelf het geluid organiseren. In grotere etablissementen of bijzondere locaties maken we gebruik van geluid van gespecialiseerde externe geluidsbedrijven. Mocht er er een goed huis speakersysteem aanwezig zijn, dan kunnen wij hierop inprikken. Dit maakt een mooie spreiding van het geluid mogelijk maakt. 

 

Uitbreidingen: De voorstelling kent meerdere uitbreidingsopties.

  1. Klassieke zangeres

  2. Pianist

  3. Klein orkest

  4. Gastoptredens in de voorstelling. Denk hierbij aan een bekende pianist of violist, die een optreden vervult binnen de diner voorstelling.

 

Zakelijke evenementen: uitkoopprijs in overleg.

Kleinschalige luxe (privé) diners (Amadé Privé): Prijs in overleg.

 

Vragen of ideeën? Wij horen ze graag! 

Maître Amadeus, Mozart Muziek Diner, Mozart, Amadeus, catering, diner voorstelling, brunch
Maître Amadeus, Mozart Muziek Diner, Mozart, Amadeus, catering, diner voorstelling, brunch
bottom of page