top of page
Unknown%2C%20Bureau%20Amadeus%20-%20Reiz
Roy - Bureau Amadeus - Reizen - Cultuur

OVER DE MAKER

MaîtreAmadeus©, en de magische wereld van Wolfgang Amadeus Mozart.

Maître Amadeus is een creatie van Roy ter Haar. Hij studeerde opera aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam en volgde onder andere masterclasses in Wenen en London.

Roy zong op alle continenten van de wereld. Met zijn opera ensemble reisde hij heel Europa door en hij maakte concertreizen in de VS en Rusland.

 

Zijn liefde voor de muziek van Mozart bracht hem vaak naar Oostenrijk; hij soleerde meermaals tijdens concerten en gala-avonden in Wenen. 

 

Door musical kwam hij in aanraking met de lichtere kant van muziektheater. Aan met name zijn optredens in The Phantom of the Opera in Scheveningen in de jaren '90 heeft heeft bijzondere herinneringen, evenals aan zijn optredens op 's werelds grootste cruiseschepen.

Naast muziek heeft Roy een grote liefde voor reizen, en dan met name naar de streken waar  Mozart woonde of werkte. Hoogtepunten zijn natuurlijk Salzburg met haar betoverende sfeer en Wenen met haar cultuur en keizerlijke karakter.

Hij is graag en vaak in  de Alpen met haar overweldigende natuur en schoonheid. Maar ook om de charme en de tradities die je daar nog aantreft. De klederdracht, de 'gastfreundlichkeit', de hoffelijkheid en vanwege de eenvoudige maar eerlijke, heerlijke keuken.

Ter Haar: "Duik in de voetsporen van Mozart, en je zult heel veel moois horen, beleven en proeven! En Maître Amadeus© is hier het resultaat van."

bottom of page