top of page
Serenade-Cadeau%252520Bureau%252520Amade

SPECIALE GELEGENHEDEN EN EVENEMENTEN

 

Klassieke muziek is zoveel meer in te zetten bij evenementen dan over het algemeen wordt aangenomen. Het vraagt alleen om de juiste kijk en ervaring om deze ogenschijnlijk 'serieuze' kunstvorm geschikt in te zetten. 

Zowel bij particuliere gelegenheden (bijvoorbeeld een huwelijk, begrafenis of diner) als bij zakelijke evenementen verzorgt Bureau Amadeus voor een boeiende en passende muzikale invulling of aanvulling van het programma. 

Door onze jarenlange ervaring in zowel de culturele als de zakelijke markt, weten wij wat wel en wat niet werkt voor de verschillende doelgroepen. Klassieke muziek is veel vaker inzetbaar dan u denkt. De tijdsspanne om uw klanten ermee te kunnen boeien loopt echter wel sterk uiteen. Maar laat dat nou precies onze specialiteit zijn!

SERENADE CADEAU

Wilt u iemand verassen of in het zonnetje zetten? Of wilt u op heel originele wijze een cadeau of boodschap laten overbrengen? Wij zijn een creatieve kunst- en cultuurorganisatie en denken daarom graag "out of the box"; wij verzorgen een onvergetelijke originele serenade, vaak prachtig gekostumeerd, door een professionele zanger, zangeres of instrumentalist. 

Bureau Amadeus - Reizen - Cultuur - Kuns
Bureau Amadeus - Reizen - Cultuur - Kuns
bottom of page